MATZENTA Forums
Σεπτέμβριος 07, 2010, 07:34:46 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Minimized στο Taskbar tray;  (Αναγνώστηκε 925 φορές)
emf
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Ιανουάριος 21, 2010, 03:52:16 μμ »

Μήπως θα μπορούσε το λεξικό να γίνεται minimized σε μικρή εικόνα στο taskbar tray (αντί σαν button όπως τα άλλα προγράμματα συνήθως στο taskbar); Αν μπορούσε να γίνει αυτό, θα το έβαζα στο Startup ώστε να το έχω πάντοτε ανοιχτό, και με Ctrl + 1 να το βλέπω όποτε το χρειάζομαι (= αρκετά συχνά). Ευχαριστώ, emf

--
Τα Λιμερίκια της Ομογένειας
https://files.nyu.edu/emf202/public/fr/limericks.html
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 08, 2010, 12:56:47 μμ από emf » Καταγράφηκε
magenta_tech_support
Administrator
Sr. Member

Προφίλ WWW
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 06:29:34 μμ »

Στην τρέχουσα έκδοση δε γίνεται, θα το εξετάσουμε όμως σε επόμενη έκδοση. Ευχαριστούμε για την πρόταση.
Καταγράφηκε

Τεχνικό Τμήμα ΜΑΤΖΕΝΤΑ
MAGENTA Tech DPT
Olyrous
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 22, 2010, 11:35:04 μμ »

Φαίνεται ότι η πρόταση του emf βρήκε εφαρμογή στην έκδοση 10 και γι'αυτό γράφω για να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου.
Χρησιμοποιώ Windows 7 64-bit και έχω εγκαταστήσει το Αγγλοελληνικό & Ελληνοαγγλικό λεξικό ΧΡΥΣΗ ΕΚΔΟΣΗ εκδ. 10 σε demo mode.
To πρόγραμμα όσο είναι ανοιχτό υπάρχει μονίμως στο taskbar tray ενώ στο taskbar εμφανίζεται μόνο όσο είναι maximized. Το γεγονός αυτό καθιστά τη νέα έκδοση του προγράμματος εξαιρετικά δύσχρηστη για εμένα καθώς το να το αναζητώ συνέχεια στο tray δεν είναι καθόλου βολικό.
H έκδοση 2004 που χρησιμοποιούσα εμφανιζόταν πάντα στο taskbar, όπως είναι η συνηθισμένη στάνταρ συμπεριφορά των Windows προγραμμάτων. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεται το ίδιο και η έκδοση 10;
Σχεδόν όλα τα προγράμματα που ξέρω που χρησιμοποιούν το taskbar tray αντί για το taskbar δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να επαναφέρει τη φυσιολογική συμεριφορά προτίμησης του taskbar αν θέλει. Ας κάνει το ίδιο και η MAGENTA αν θέλει να τους έχει όλους ικανοποιημένους. Όχι όμως να ταλαιπωρείται η πλειονότητα των χρηστών από τις ιδιαίτερες προτιμήσεις μερικών.
Ελπίζω να εισακουστώ.
Καταγράφηκε
emf
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 23, 2010, 04:20:37 πμ »

Συμφωνώ. H επιλογή "[] Minimize to tray" πρέπει να παρέχεται στον χρήστη στα Settings. Πάντως εγώ όταν πάρω την τελευταία έκδοση δεν σκοπεύω να ψάχνω να βρω το Ματζέντα στο taskbar tray: θα χρησιμοποιώ αντ' αυτού το shortcut Ctrl+1.  -emf

--
It ain't THAT, babe! - A radical reinterpretation
https://files.nyu.edu/emf202/public/bd/itaintmebabe.html
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 08, 2010, 01:00:03 μμ από emf » Καταγράφηκε
magenta_tech_support
Administrator
Sr. Member

Προφίλ WWW
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 23, 2010, 09:47:13 πμ »

Παράθεση
To πρόγραμμα όσο είναι ανοιχτό υπάρχει μονίμως στο taskbar tray ενώ στο taskbar εμφανίζεται μόνο όσο είναι maximized.

Με το maximized εννοείτε πλήρη οθόνη; Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Το παράθυρο μπορεί να έχει οποιοδήποτε μέγεθος.

Παράθεση
Ελπίζω να εισακουστώ.

Ναι, θα το εξετάσουμε.
Καταγράφηκε

Τεχνικό Τμήμα ΜΑΤΖΕΝΤΑ
MAGENTA Tech DPT
Olyrous
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 04, 2010, 09:41:54 μμ »

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω παλιότερη έκδοση του προγράμματος έως ότου το παράθυρο αποκτήσει την ίδια συμπεριφορά και στη νέα έκδοση.
Ωστόσο, όταν και αν γίνει η αλλαγή εγώ πώς θα το μάθω?
Γι΄αυτό αν γίνει η αλλαγή καλό θα ήταν να γίνει σχετική ενημέρωση στο παρόν θέμα.
Ευχαριστώ.
Καταγράφηκε
magenta_tech_support
Administrator
Sr. Member

Προφίλ WWW
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 08, 2010, 12:41:35 μμ »

Παρακαλούμε δοκιμάστε την τρέχουσα έκδοση 10. Ο τρόπος εμφάνισης είναι πλέον επιλογή τού χρήστη.

http://www.magenta.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=31&Itemid=152
Καταγράφηκε

Τεχνικό Τμήμα ΜΑΤΖΕΝΤΑ
MAGENTA Tech DPT
Olyrous
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 10, 2010, 10:43:15 μμ »

Ευχαριστώ πολύ.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω