MATZENTA Forums
Σεπτέμβριος 09, 2010, 04:43:38 μμ *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  (Αναγνώστηκε 4677 φορές)
iveve
Newbie
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Οκτώβριος 22, 2007, 11:47:09 πμ »

Αγόρασα το Γερμανο Ελληνικό λεξικό. Παλαιότερα είχα κατεβάσει την δοκιμαστική έκδοση που μεταφράζει λέξεις μόνο από α το οποίο και είχα διαγράψει. Τώρα μετά την εγκατάσταση της κανονικής έκδοσης και αφού 'εχω κάνει ενεργοποίηση, αφού πάω να το ανοίξω λαμβάνω το μύνημα ότι είναι έκδοση επίδειξης και μόνο λέξεις από α μεταφράζονται. Μου έχει επηρεάσει και την χρυσή έκδοση του αγγλοελληνικού που μου δίνει το ίδιο μήνυμα. Τι να κάνω????
Καταγράφηκε
magenta_tech_support
Administrator
Sr. Member

Προφίλ WWW
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 22, 2007, 11:55:08 πμ »

Πρώτα απ' όλα, από το μενού Εργαλεία επιλέξτε Αναβάθμιση, ακολουθήστε τις οδηγίες και εγκαταστήστε όλες τις αναβαθμίσεις που θα σας προταθούν. Επανεκκινήστε και πάλι από το μενού Εργαλεία επιλέξτε Ενεργοποίηση για κάθε ένα από τα λεξικά που έχετε. Η νέα έκδοση και η αναβάθμισή της, απαιτεί εκ νέου ενεργοποίηση (με τον ίδιο σειριακό) λόγω εκτεταμένων αλλαγών που έχουν γίνει.
Καταγράφηκε

Τεχνικό Τμήμα ΜΑΤΖΕΝΤΑ
MAGENTA Tech DPT
chrstnkr
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 09, 2007, 03:38:52 μμ »

Εγκατέστησα στον υπολογιστή μου το Λεξικό για τα γερμανικά.
Έχω κάνει πάρα πολλές προσπάθειες να το ενεργοποιήσω χωρίς αποτέλεσμα.
Όταν παίρνω για να το ενεργοποιήσω μέσω τηλεφώνου, δίνω τον αριθμό και το σειριακό αριθμό και ή δεν τον δέχεται ("σαν υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να δώσετε τον σειριακό αριθμό" μου λέει η φωνή, ενώ τον έχω δώσει) ή μου λέει στο τέλος ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στο σύστημα.
Όταν προσπαθώ να το ενεργοποιήσω από το ίντερνετ μου βγάζει λάθος με αριθμό 116 ("no more key call accesses left" μου γράφει). Παλαιότερα μου έβγαζε το λάθος με αριθμό 43 (ότι έχω τον κωδικό άλλου λογισμικού). Τώρα το έχει σταματήσει αυτό και μου βγάζει το 116.
Τι μπορώ να κάνω;
Παρακαλώ να επιληφθείτε του θέματος.

(δεν ξέρω αν σας χρειάζεται η πληροφορία αλλά έχω κάνει αναβάθμιση στο λογισμικό μέσω ίντερνετ)
Καταγράφηκε
magenta_tech_support
Administrator
Sr. Member

Προφίλ WWW
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 13, 2007, 10:02:33 πμ »

Παρακαλούμε ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες αναβάθμισης και ενεργοποίησης στο άρθρο:
- http://www.magentadb.gr/forums/index.php?topic=573.0

Λόγω της αναβάθμισης έγιναν σημαντικές αλλαγές και πρέπει να ακολουθήσετε αυτή τη διαδικασία.
Καταγράφηκε

Τεχνικό Τμήμα ΜΑΤΖΕΝΤΑ
MAGENTA Tech DPT
chrstnkr
Newbie
*

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 13, 2007, 07:01:33 μμ »

Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που είχε η διεύθυνση που μου δώσατε. Έκανα αναβάθμιση αλλά μου βγάζει σφάλμα με αριθμό 43 (όταν προσπαθώ να το ενεργοποιήσω), ότι δηλαδή έχω τον κωδικό από άλλο λογισμικό και άλλες φορές σφάλμα με αριθμό 6, ότι ο αριθμός λογισμικού που έχω δεν υπάρχει.
(Δεν έχω Vista που λέει το site με τις οδηγίες αλλά ΧΡ, οπότε δε νομίζω ότι έχω πρόβλημα γι αυτό.)
Παρακαλώ βοηθήστε. Έχω απογοητευτεί από το προϊόν.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 13, 2007, 07:21:11 μμ από chrstnkr » Καταγράφηκε
magenta_tech_support
Administrator
Sr. Member

Προφίλ WWW
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 03:54:11 μμ »

Παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας στη ΜΑΤΖΕΝΤΑ, 210-3303920 & 965.
Καταγράφηκε

Τεχνικό Τμήμα ΜΑΤΖΕΝΤΑ
MAGENTA Tech DPT
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: